FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Кој не сака да биде среќен? Најверојатно, никој нема да ја подигне својата рака за тоа. Не сум сигурен за вас, но минувам многу време размислувајќи за среќата и нејзината сложеност. Некои научни факти за среќа ме погодија како особено интересни. Накратко ќе ги објаснам за вас тука, и се надевам дека ќе ги сфаните
Филтрираните слики на Instagram и уредуваните објави на социјалните мрежи можат, во нашата постојана потрага по среќа, да создадат невозможни очекувања и чувство на недостаток. Што можеме да сториме за да се спротивставиме на притисокот што го создава нашата култура на постојано споредување? Можеби е потребно да практикуваме повеќе прифаќање, рамнотежа и сочувство во нашите
Дали сте навистина среќни? Дали знаете што значи да се биде среќен и што е потребно за да се постигне среќа? Ова се важни прашања, кои секој кој ја бара среќата треба да си ги постави самиот на себе. Јас го живеам мојот живот за да ја одржувам мојата среќа додека сѐ трудам да не
Нашите животи се преплавени со стрес и напнатост овие денови. Во овој динамичен свет, важно е да одвоите време за да најдете внатрешен мир и да го ресетирате мозокот за да му помогнете повторно да се фокусира и смири. Постои свест која може да се прилагоди кога индивидуата користи мантри и повторува позитивни афирмации кои
TOP